03 Mart 2012

Anlamsızca vakit geçiriyorum. İşe yarar hiçbir şey yaptığım yok. Kimseyi mutlu edebildiğim de yok. Kendimi, kendime karşı suikast teşebbüsünde bulunurken yakaladım, özür diledi. Bu arada kimsenin benden özür dilemesini istemiyorum artık. Her seferinde özür dilenecek bir şey yok demekten sıkıldım. Aynı şarkıyı defalarca dinliyorum. Kaçıncı kahvemi içiyorum bilmiyorum. Evet kabul ediyorum ben bir obsesifim. Sürekli rahatsız edici görüntüler, dürtüler, kuşkular, fikirler beynimin içinde geziniyor. Aynı anlamsız şeyleri yapma isteğimi bastıramıyorum. Kafamın içindeki cümleleri kendime tekrar edip duruyorum.. bla bla bla .. Yapmaktan hoşlandığım her şey bugün gözüme çok sıkıcı geliyor. Havadan değil hayır. Camdan dışarı sarkıp başımı kaldırdığımda gökyüzü çok güzel görünüyor. Kocaman karlar düşüyor her yere. Yarın sınava giricem gerginliğim bundan belki de. Aslında sınavın suçu yok! Suçlu benim! Hiç çalışmadım, hala da çalışmıyorum. Amacın ne diye soruyorum kendime. Her şey için çok geç diye cevap alıyorum. Bir soruya verilebilecek en can sıkıcı cevap bu. Vicdanımı rahatlatacak nedenlerim bugün fazla yalan geliyor. Saatlerce aynı şekilde oturmaktan bacaklarım ağrıyor. Böyle yaparak seni seven herkese ihanet ediyorsun diyorum kendime, üzülüyorum. Beklentileri boşa çıkarıyorum hep. Kimsenin kimseden beklentisi olmasa keşke. O beklediğimiz bütün davranışlar, duygular kendiliğinden gerçekleşse. Kimse karşılık görememekten ötürü hayal kırıklığı yaşamasa. Özellikle kendimizden hiçbir şey beklemesek. ( Kül tablasındaki sönmeyen sigaralara da ayrı bir sinir oluyorum bu arada.) Bir de 'ama' yla başlayan cümlelerden de nefret ediyorum. Ama diyeceksen bir önceki cümleyi niye söyledin diye sorasım geliyor. Mesela biri size "seni çok seviyorum ama fazla doyumsuzsun." dediğinde bu cümlenin anlatmak istediği tek şey "sen doyumsuzun tekisin." dir. Seni çok seviyorum diye başlamasının nedeni gerçek düşüncesinin sende yaratacağı etkiyi biraz olsun hafifletmek o kadar. Biri size kurduğu cümlelerin aralarına ama ları yerleştiriyorsa o kişiden şüphe edin derim. Bu bunaltıcı halimin akşama kadar geçeceğini umut ediyorum o yüzden şimdilik bana ilişmeyin dokunsanız ağlarım maazallah.

8 yorum:

Supertramp dedi ki...

Aslında sınav zamanları kendimizle yüzleşme zamanlarımız.Aklına ne gelmişse sorgulamışsın sen de:) Ama sınav zamanı yapılan eylemleri sorgulamamak lazım.Biz tüm ev oturup 'Fatmagül'ün suçu ne' izlemiş adamlarız sınav günlerinden birinde:)

Turgut U. dedi ki...

kül tablasındaki sigaralara ben de deli oluyorum ama bu kadar sorgulamamıştım genelde küfür eder konuyu kapatırım :)) ayrıca Supertramp Fatmagülü demeyeydin iidi

Supertramp dedi ki...

Yaklaşık 4 yıldır televizyon izlemiyorum ama sınav zamanı tvde ne bulursam izlerim Nepenthe kaçarı yok,yeter ki çalışmaktan uzak olalım:)

Unknown dedi ki...

supertramp bence de fatmagül demeseydin sizi kendime daha bi yakın hissedicektim ;) aklıma gelenlerin epey bir süzgeçten geçmiş haliydi bunlar desem :))
nepenthe küfür de ne kelime kül tablasını doğduğuna pişman ettim :)
yalnız olmadığımı hisettirdiniz bana teşekür ederim :))

Turgut U. dedi ki...

iyi yapmışsın beter edeydin, ayıp yahu küllük sen söndürmek için varsın niye işini yarım yapıosun dimi ama :P Supertramp karşim bare cnbce de seyrettiğin dizilerden birini söleseydin bak beğendin mi yaptığını:D ayrıca biz zaten onun için burdayız ne teşekkürü :)

Unknown dedi ki...

illa teşekkür ettirmeyeceksin bana:) sen de epey hırslanmışsın küllüklere ben sakinledim, geçti:)) ayrıca artık çok geç fatmagülün kaçırdığım bölümlerini bi ara anlatırsınız artık ;))

oyumben dedi ki...

Ama kendinden önceki tüm kelimeleri yok etmeye bayılır.

Unknown dedi ki...

ama ları kullanmayalım.