18 Eylül 2012

hiç bu kadar güzel olmamıştı

Hayatımın en özel tatilini geçirdim geldim. Yapacak çok şey olunca yazacak bir şeyim olmadı. Amaç edinmek, edinirken keyiflenmek, keyiflendikçe gaza gelmek ve plan kurmadan önce hayal etmek harika. Hayal ettim ve oldu. 9 gün boyunca olduğum yerden başka olmak istediğim yer yoktu. Her şey yaşama devam etmemi özendirecek kadar olağanüstüydü. Zaman nasıl bu kadar çabuk geçti Allam ve ben şimdi hayallerimin gerçekleştiği şehirden nasıl bu kadar uzağım. 'Her güzel şey çabuk geçer'den daha çabuk geçti ve her güzel şeyin en güzeliydi. Meğer gerçek ordaymış, hayat da buymuş. Düşledim, hissettim, tattım, güldüm, huzur doldum,.... Üstelik doğum günümü de orda kutladım. Keşke gerçekten zamanı durdurabilen bir peri olsaydım. İçimde sahipli bir mutluluk var ve kime minnettar olduğumu biliyorum.

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Ne dedim ben ne güzel demişsin " yapacak bir şey olunca yazacak bir şeyim olmadı " diye.Yaşayanlar yazamaz, yazanlar sözü belki de doğru. Hep böyle güzel ve özel anların olacaksa varsın hiç yazma. Sevgiler

Unknown dedi ki...

Pardon,"yaşayanlar yazamaz, yazanlar yaşayamaz " sözü olacaktı, bu arada ben bunu daha önce bir yazımda kullanmıştım. Bir arkadaşım kim söylemiş bu aptalca sözü demişti. Çetin Altan`a aitmiş.

Unknown dedi ki...

Hissedilen duygular benzer olunca cümleler de birbirine benziyor.Asya Yazar ne güzel yorum yapmışsın mutlu oldum. Şimdi bu mutlulukla bir kaç gün bi şey yazamam ben ;)Sana da sevgiler :)

Unknown dedi ki...

Zaten az yazıyorsun birde bunu bahane etme:))))

Unknown dedi ki...

:)) Ah daha sık yazmayı nasıl istiyorum bilsen

Unknown dedi ki...

hmmm dogum gununu burdan kutlamak kötü oldu =(

Unknown dedi ki...

ertu gelmiş hoşgelmiş :) bence de burdan kutlamak kötü oldu hatta sen burdan bile kutlamadın ki

Unknown dedi ki...

yüzüm yoktu ondan canım. unuttum da =(

Unknown dedi ki...

önemli değil ben de unutmanı unuttum :)